De kunst van de vergisting

Wat hebben kunst en vergisting met elkaar te maken? Is het vergisten ook een levenskunst? Wat leert ons het proces van de wilde fermentatie?

vergisting

Johan Ardui en Tom Jacobs nemen je mee op een boeiende cultuur-historische maar ook culinaire ontdekkingstocht waarbij het proces van de wilde, natuurlijke fermentatie van bier, wijn en kaas centraal staat.

PRAKTISCH
13 oktober 2016
vanaf 19.00 uur
Maastrichterstraat 96, Hasselt

Deelname: 5,00 euro inclusief een drankje

Meer info
Inschrijven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s