Huiskameroverleg

Verslag huiskameroverleg

Deelnemerslijst huiskameroverleg

 

Op 10 december organiseert KriZoom rondetafelmomenten waarbij de deelnemers hun cultuureducatieve plannen aan de dromen van collega’s kunnen koppelen. Op het einde van de avond kunnen we met een aantal concrete initiatieven naar huis. Deze mogen rekenen op inhoudelijke en logistieke steun van KriZoom. De voorbije weken werden reeds verschillende KriZoom-werkgroepen opgestart. De plannen van die groepen verbinden we graag met de ideeën van andere aanwezigen aan de volgende thematische tafels.

-muzische vorming
-lerarenopleiding
-welzijn
-erfgoed
-cultuur en onderwijs
-interdisciplinaire projecten
-DKO
-danseducatie
-crack in het vak / jong talent
-interregionale samenwerking
-beleid / statuut cultuureducator
– …

Bij een gesprekstafel hoort een gezellig huis. In de knusse kamers van het Literair Museum zullen we onze plannen smeden. In deze inspirerende omgeving staat literatuur centraal, in de vorm van vaste en tijdelijke tentoonstellingen. Muna.Co zorgt voor de heerlijke hapjes en drankjes aan het begin van deze avond.

Inschrijven

Inschrijving is noodzakelijk. De avond is gratis.

Inschrijven kan via deze link.


Programma

Datum: 10 december 2013  
   
18.00u Opstart met hapje en drankje
19.00u – 20.45u Rondetafelgesprekken
20.45u – 21.30u Afsluiter

 

Praktische informatie

Locatie:

Literair Museum
Bampslaan 35
3500 Hasselt

Bereikbaarheid:

Met de auto

Volg de E313 en neem afslag 27 Hasselt-West. Voeg in op de Kuringersteenweg/N2 richting Hasselt. Rij rechtdoor tot u niet meer verder kunt en op de kleine ring van Hasselt aankomt. Daar gaat u rechts met de rijrichting mee en slaat u de eerste straat rechts af. Dit is de Bampslaan.

Van waar u ook komt, u dient steeds via de grote ring te rijden, en dan tegenover de Carrefour de Kuringersteenweg af te slaan. Ofwel rijdt u reeds vroeger het centrum binnen en komt u via de kleine ring. In dat geval draait u rechtsaf de Bampslaan in, net voor de Spar Express.

Parkeren in de Bampslaan is tot 18u met de blauwe schijf. Parkeerplaats vinden is daar echter een hels werk. Het is dus aan te raden om te parkeren op de Kuringersteenweg/Koningin Astridlaan. Wanneer u ongeveer halfweg deze straat bent, zult u aan uw linkerkant de ingang van de parking vinden. Let op, want deze is niet goed zichtbaar. Wanneer u te voet terug buiten loopt, steekt u de straat over en gaat u rechtdoor tot u aan het  station komt. Daar gaat u links de Bampslaan op, tot u aan uw linkerkant het Literair Museum tegen komt. Dit is een wandeling van minder dan 5 minuten.

kaartje 1

kaartje 2

Met het openbaar vervoer

Het Literair Museum is erg gemakkelijk bereikbaar via  het openbaar vervoer, aangezien het schuin tegenover het station van Hasselt ligt. U dient daar af te stappen en naar rechts te wandelen, tot u aan  uw linker kant het Literair Museum tegen komt. Vanaf het station is dit nog geen twee minuten wandelen.  Binnen de stad Hasselt zijn alle bussen volledig gratis!

Voor de volledige regeling van het openbaar vervoer kunt u de website van  de NMBS raadplegen, of onderstaande link.

http://www.slimweg.be/toplocaties/lim_literair_museum_hasselt.htm

 

Website:

Wie de sfeer van het Literair Museum al eens wil opsnuiven, kan gerust even rondneuzen op de website: http://www.literairmuseum.be/

Partners

Literair Museum Hasselt
Muna.co
KriZoom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s